به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم،دکتر حمید چوبینه ، درباره صحبت های رئیس شورای اسلامی مبنی بر لزوم تأمین واکسن برای کارکنان پرخطر مدیریت شهری گفت: تامین واکسن نیاز به مصوبه شورای اسلامی شهر و تخصیص اعتبار لازم توسط این نهاد دارد تا پس از آن این مسأله از طریق ستاد شهرداری تهران به شرکت شهر سالم ابلاغ شود و امکان انجام قانونی کار از طریق پیشنهاد شفاهی وجود ندارد.
او با بیان اینکه البته اقدامات مقدماتی و پیگیری های اولیه از طرف شرکت شهر سالم در این خصوص انجام شده، افزود: مکاتباتی با وزارت بهداشت صورت گرفته و درخواست های اولیه برای خرید واکسن ارائه شده است که بعد از ابلاغ ستاد شهرداری و تخصیص اعتبار از سوی شورا میتوانیم با دلگرمی بیشتری پیگیریها را از دولت دنبال کنیم.
مدیرعامل شرکت شهر سالم درباره میزان اعتبار مورد نیاز برای انجام واکسیناسیون در شهرداری نیز یادآور شد: میزان اعتبار بستگی به این دارد که چه میزان از همکاران در شهرداری تحت پوشش قرار می گیرند. البته پیشنهاد شرکت شهر سالم این است که واکسیناسیون برای کارکنان شهرداری و بازنشستگان و خانواده های آنان و همچنین کارگران پیمانکاری که در معرض خطر هستند در نظر گرفته شود که در مجموع جمعیتی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر را شامل می شود که این مساله حتی میتواند باری را از روی دوش دولت نیز بردارد.
دکتر چوبینه در ادامه درباره اولویتبندیها برای دریافت واکسن در صورت فراهم شدن شرایط خرید آن نیز عنوان کرد: افرادی که در حوزههای پسماند و بهشتزهرا تاکنون واکسن دریافت نکردهاند، کارکنان شهر سالم، فروشگاههای شهروند، کارکنان میادین میوه و ترهبار، آتش نشانی، کارکنان خدماتی و پشتیبانی، بازنشستگان بالای ۵۰ سال و کسانی که به بیماریهای زمینهای و خاص مبتلا هستند را میتوان در اولویت قرار داد.
او شرط بعدی تامین واکسن را نیز همکاری دولت عنوان کرد و افزود: بخشهای خصوصی برای ورود به فرایند خرید واکسن با چالشهای زیادی مواجه میشوند و از آنجا که پیش فروش واکسنها در دنیا انجام شده، واکسن برای شرکتهای خصوصی باید از طریق واسطهها تامین شود، بنابراین بحث اختلاف قیمت به وجود میآید و از طرف دیگر بسیاری از واسطهها نیز نمایندگی دولت را شرط فروش و در اختیار قرار دادن واکسن مطرح میکنند، بر همین اساس دولت و وزارت بهداشت باید تسهیلکننده شرایط ورود بخش خصوصی در موضوع خرید واکسن باشند.
دکتر چوبینه اضافه کرد: همچنین دولت باید نظارت لازم را برای جلوگیری از تشکیل مافیا داشته باشد و بسترهای قانونی و نظارتی را در بحث واردکنندگان، توزیعکنندگان و دریافتکنندگان فراهم کند تا سلامت مردم وجه المصالحه موضوعات اقتصادی قرار نگیرد.
مدیرعامل شرکت شهر سالم در ادامه با تاکید بر اینکه در شرایط مصیبت بار و پیک وحشتناک بیماری کرونا قرار داریم و باید پروتکلهای بهداشتی را بیشتر از گذشته رعایت کنیم، گفت: میزان مراجعات افراد به درمانگاههای شهر سالم حدوداً سه برابر شده و تقریبا ۲۰ درصد از مجموع کسانی که برای تست مراجعه میکنند، مبتلا به کرونا هستند.
نظر شما